• 0766 680 906 / 0769 076 969

Cum cumpar

Alegerea produselor


Navigati pe site, studiati produsele si preturile. Odata ce ati gasit un produs ce se potriveste cerintelor dumneavoastra puteti apasati butonului "COMANDA ACUM" ( ).


Urmeaza introducerea adresei dumneavoastra de email, numele dumneavoastra si mesajul dvs, urmand ca dupa trimiterea solicitarii, un membru al echipei noastre sa ia legatura cu dumnevoastra .

Dupa completarea datelor, dati click pe butonul „TRIMITE”.

In scurt timp un reprezentant al companiei noastre v-a lua legatura cu dumneavoastra  pentru stabilirea detaliilor legate de livrare.


Cautarea produselor


O modalitate de a cauta informatii despre produsele prezentate pe acest site: cautare generala. Aveti acces la sistemul de cautare din formularul de cautare aflat în caseta "cautare" din partea superioara a paginii (echivalent cautare generala) sau din pagina cautare.


Cautarea generala
Se introduce in caseta de editare unul sau mai multe cuvinte cheie si se apasa "enter".


Observatii:
- nu se face distinctie între litere mari/litere mici (ex: a cauta Distantier sau DISTANTIER sau distantier duce la aceleasi rezultate)
- se ignora diacriticele
- se cauta siruri de caractere care corespund integral sau partial unui cuvant.


"Daca modalitatile de mai jos vi se par complicate,
sunati la :
0766 680 906 / 0769 076 969"


Modalitatea de plata.
Produsele se livreaza insotite de factura.
Pentru plata produselor achizitionate aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
1. Plata se face cu ramburs la firma de trasport. Daca livrarea se face prin curier cu ramburs produsele se vor livra insotite de toate actele necesare in conformitate cu normele Europene (Declaratie de Conformitate EC, Certificat de Testare, Manual de Utilizare etc.) cat si de Factura Fiscala si chitanta.
2. Plata prin transfer bancar/ Ordin de Plata (livrarea in aceste cazuri se va face dupa confirmarea intrarii sumei respective in contul nostru).
3. Alte conditii de plata pot fi negociate de la caz la caz si sunt valabile numai daca au fost confirmate in scris.

Confidentialitatea datelor

SC MANON PREST SRL duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. SC MANON PREST SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor sai catre persoane terte si sa le foloseasca numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).

SC MANON PREST SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.


Distantieri, dibluri, distantieri beton, polistiren izolatii

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati.