• 0766 680 906 / 0769 076 969

Despre noi

Distantieri – Dibluri.ro, este un catalog online ce apartine companiei Manon Prest Srl, catalog ce are ca principal domeniu de activitate oferirea unor produse de calitate la preturi deosebite privind : distantierii pentru constructii, diblurile, tevile plastic electrice si umerasele pentru haine.

Compania este recunoscuta atat pe plan local cat si pe plan national pentru  promptitudinea si amabilitatea personalului nostru, datorita faptului ca prinicpala prioritate a noastra o reprezinta satisfactia clientilor.

Punem un accent deosebit pe calitatea produselor, a serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, verificand constant daca produsele furnzate aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.

"Toate produsele noastre sunt prelucrate din materiale reciclabile pentru protectia mediului"

Cu o echipa dinamica si motivata de dorinta indeplinirii standardelor de calitate avem ca scop asigurare unor produse de calitate pentru achizitionarea distantierelor, diblurilor, tevilor electrice de plastic, umeraselor pentru haine etc., corespunzator cerintelor si asteptarilor clientilor nostrii.

Principalele obiective :

- cresterea calitatii serviciilor si eficientizarea lor

- dezvoltarea durabila a acestora

- extinderea gamelor de produse pentru diversificarea etc.

Daca sunteti interesati sa  cumparati distantieri, dibluri, teava din plastic, umerase entru haine, etc., ne puteti contacta telefonic, prin email sau prin intermediul formularului de comanda online.

Preturile sunt negociabile in functie cantitatea produselor achizitionate.


Distantieri, dibluri, distantieri beton, polistiren izolatii

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati.