• 0766 680 906 / 0769 076 969

Bine ati venit la DISTANTIERI-DIBLURI.RO

Distantieri – Dibluri.ro, este un catalog online ce apartine companiei Manon Prest Srl, catalog ce are ca principal domeniu de activitate oferirea unor produse de calitate la preturi deosebite privind : distantierii pentru armaturi si diblurile pentru placare.

Compania este recunoscuta atat pe plan local cat si pe plan national pentru  promptitudinea si amabilitatea personalului nostru, datorita faptului ca prinicpala prioritate a noastra o reprezinta satisfactia clientilor.

Punem un accent deosebit pe calitatea produselor, a serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, verificand constant daca produsele furnzate aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.


distantieri beton

Distantieri - Beton

Producem si comercializam la preturi speciale distantieri pentru pozitionarea fierului-beton din armaturile utilizate la turnarea placilor

distantieri beton

Uz general

Producem si comercializam la preturi speciale pentru uzul general umerase pentru haine si tevi elastice din plastic

Servicii de injectie mase plastice

Prestam servicii de injectie mase plastice la comanda si cu matritele  clientului.

Va oferim preturi bune datorita faptului ca avem un depozit de reciclare mase plastice si in cazul in care produsul  permite, lucram cu materiale recuperate.

Servicii de macinare mase plastice

Prestam servicii demacinare mase plastice cu shredder si mori de toate capacitatile:turte,culee,paleti ,deseuri plastic de orice fel.


Macinarea se face dupa cum cere clientul garantindu-se necontaminarea materialului. Preturi bune. Se pot macina si alte tipuri de materialela cererea clientului.

Distantieri, dibluri, distantieri beton, polistiren izolatii

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati.

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.